Agenda

*
tot:

Gestart als ‘Dylan Geit Plat!’ trekt dit collectief van Limburgse rasmuzikanten, waaronder enkele gerenommeerde namen, al enkele jaren door de provincie.

Ze spelen hun favoriete nummers in hun eigen dialect. Soms alleen, soms met elkaar en soms met z’n allen. Verplichte kost voor de ware muziekliefhebber, en iedereen die Limburg en muziek een warm hart toedraagt.

Deelnemende muzikanten zijn o.a.: Ton Engels - Ivo Rosbeek – Linda Becker - Joep Conjaerts – Linda Koolen - Dan Vanhoudt – Harold K. - Ruud Gijsen – Bart Bijlmakers – Kristy Hollands – Winand Bijlmakers – Ron Bormans – René Bijlmakers

(Een voorstelling georganiseerd door: Gemeente Brunssum)

Het openluchttheater is open vanaf 14:00 uur en toegang is gratis.

https://www.onsbrunssum.nl/onsbrunssum/Ons_Gezellige_Brunssum/Binnenkort_in_Brunssum/Alles_Geit_Plat

*
tot:

Samen met Mark Courage, Thijs Raven en Marcel Dewaide spelen we als Aliazz op de kunst markt in Susteren, 3 sets van een half uur met mooie songs op drie locaties rondom de kunstmarkt in Susteren.

check voor informatie op: kunstmarktswentiboldsusteren.nl

*
tot:

Back to Dylan

*
tot:

De Troubadours van de toekomst is een collectief vooruitstrevende acts van Venlo tot Parkstad die met één been in een inspirerende muzikale traditie van Limburgse rasvertellers als Carboon en Ton Engels staan en met het andere been in het woelige heden. Ze maken ambachtelijk geschreven, maar eigentijds klinkende dialectliedjes waarin het kleine alledaagse en de grote vragen van nu samenkomen in een verrassend en verwarmend optreden. 

Troubadour van de Toekomst noemen zich: Mark Courage (Baroesjko), Chris Dols, Tom Jaspers, Harold K, Mella, Linda Koolen, Ivo Rosbeek, Linda Zijlmans en Paul Breuer (Kwante Hippe). Drummer Wouter Houben en bassist Steve Jansen leggen voor deze show een degelijk swingend ritmefundament. Thimo Gijezen stond al eerder op 5 mei in Roermond te shinen met zijn Ragtime Rumours. De troubadours verwelkomen hem met liefde als bijzondere gast.  

https://bevrijdingsfestivallimburg.nl/programma/

*
tot:

Samen met Mella geeft het Vriej Volk een duit neet aan....Kerstconcert. Op woensdag 21 december in het Cultuurhuis in Echt (aan de Plats)

Het belooft een mooie avond te worden met gevoelige en funky liedjes, een lekkere gluhwein met 'waffel' vooraf, een knabbeltje én...de enige 'Echter' foute kersttrui verkiezing van 2022. Vooraf in het cafe zullen enkele leerlingen van Linda hun zangstem laten horen en tijdens de nazit draait DJ Suula "kei-weirde" funky plaatjes.

Duss....Wees erbij zo tegen het eind van het jaar, want we hebben iets in te halen mensen!

kaarten: €15,--

via: https://bit.ly/3gyiTeG

óf bij Impuls Lingerie, Marktstraat 6, Susteren 

Liefs, Thimo, Linda, Harold, Erwin en Mella

*
tot:

Als er één ding is waar Linda Koolen, Thimo Gijezen, Harold K en Erwin Gielen het ram bam van krijgen, dan is het hokjesgeest. Vandaar dat ze nu al enige tijd een Limburgse supergroep vormen onder de naam ’t Vriej Volk. Ze vieren de Elfde van de Elfde op een zondagnamiddag in Geleen met hun heerlijke en eclectische potjes muziek. Mooie gevoelige liedjes als Heppeneert en Gender, funky stuff, nieuw werk en verrassende hertalingen van de classics. Als speciale gast nemen ze Mella mee. Mella oet Naer is een eigentijdse troubadour met een kraakheldere prachtige stem. Uit haar pen vloeien spitsvondige en ontroerende liedjes en onlangs bracht ze bij Marlstone haar debuut-cd uit: Plat.       

 

voor kaarten : karroessel.nl

 

*
tot:

't Vriej Volk zal op 4 november spelen bij Jos en Anita in Obbicht. In een kleine intieme en gezellige setting aan de Bornerweg nr 8, in het huiskamercafe van dit gezellige stel.

Voor kaarten even appen of mailen, 0653911826 of info@lindakoolen.nl. Kaarten 12 euro.

*
tot:

Het leven van Harry Bordon staat centraal tijdens dit concert. Samen met zijn liedjes, maar ook liedjes van Linda Zijlmans, Harold K, Ivo Rosbeek en Linda Koolen die in het thema passen.

Henk Hover vertelt als rode draad tussen de liedjes door over Harry’s leven. Het is een heel sfeervol concert dat en we zouden er in 2022  nog een keer vervolg aan willen geven.

Wie sjoan os Limburg is.

https://podiumkerkje.nl/programma

*
tot:

Tijd de Nach van 't Limburse Leed in Venlo mogen we (Ivo Rosbeek, Harold K, Linda Zijlmans en Linda Koolen) ons mooie Bordon Concert weer spelen op een mooie intieme locatie in de stad. Voor meer informatie en tijden www.limburgsleed.nl  Het leven van Bordon wordt verteld door niemand minder dan Henk Hover.

*
tot:

https://www.bezoekmaastricht.nl/uitagenda/1872549132/borrel-noten

*
tot:

besloten optreden met Dan Vanhoudt, Ivo Rosbeek, Thimo Gijezen, Harold K in een mooie tuin ergens in Born.

*
tot:

Na het succesvolle tuinconcert van afgelopen jaar hebben we met de jazzband besloten hier een traditie van te maken. Ons tuinconcert plannen we dit jaar op zaterdag 18 juni, vanaf 19:00u (inloop vanaf 18:30u), in de tuin van Marcel, onze klarinettist, Marktstraat 9 te Susteren.
 
Het tuinconcert is gratis toegankelijk, maar het aantal bezoekers is beperkt.
Wil je dit concert bezoeken, dan geef je snel op want we verwachten dat de belangstelling groot zal zijn.
 
Opgeven kan alleen via het e-mail adres: tuinconcert2022@flfjazzband.nl.
Hierbij graag aantal en namen van alle gasten opgeven, zodat we een overzicht hebben van wie er komt.
Iedereen ontvangt een antwoord op de e-mail; een bevestiging als je op tijd bent met opgeven.  Mochten we inmiddels “vol” zijn dan verneem je dat ook in een e- mail.
 
Het wordt wederom een “bring your own drinks & glasses” concept. Dus neem je eigen drankjes of andere versnaperingen mee, al dan niet in een koelbox!

*
tot:

Samen met 't vriej volk (Thimo Gijezen, Erwin Gielen, Harold K) zing ik een aantal liedjes tijdens Zöstere Zungk